ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ INTERMEDIATE - ΕΠΙΠΕΔΑ 3 & 4

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ONLINE

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Επίπεδο Μαθητών:  Σπουδαστές επιπέδου γνώσης Κινεζικής γλώσσας Ενδιάμεσο και κατοχοι HSK 2 διπλώματος

Γλώσσα διδασκαλίας: Κινέζικα και Ελληνικά

Διάρκεια:  2 ώρες μαθημα ενδομαδιαίως

Περιγραφή μαθημάτων:  Τα μαθήματα στο Επίπεδο 3  βοηθούν τους μαθητές ενδιαμέσου επιπέδου οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους στην κινεζική γλώσσα. Κινεζικα κείμενα και ιστορίες, όμορφα Κινέζικά τραγούδια, άρθρα εφημερίδων, ταινίες και βίντεο περιλαμβάνονται σε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα διδασκαλίας που έχουμε ετοιμάσει για αυτούς με σκοπό οι μαθητές μας να εμπεδώσουν και να αγαπήσουν κάθε πτυχή της γλώσσας , του πολιτισμού και της κουλτούρας.

Τα μαθήματα αυτά απαιτούν επίπονη προσπάθεια και μελέτη από τους μαθητές οι οποίοι κατά τη διάρκεια του κύκλου των μαθημάτων επιπέδου 3, θα πρέπει να έχουν κατανοήσει 700 ιδεογράμματα και έως 1000 νέες λέξεις, ένα μεγάλο φάσμα όρων λεξιλογίου και γραμματικών κανόνων. Για την περαιτέρω ανάπτυξη της αναγνωστικής ικανότητας των μαθητών χρησιμοποιούνται μυθιστορήματα και κείμενα από βιβλία τα οποία συνοδεύονται με επιλεγμένες ασκήσεις ανάγνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου, οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να συνομιλούν με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικά σε θέματα καθημερινότητας, σε θεματικές συζητήσεις και σε επαφή με Κινέζους συνομιλητές. Να έχουν την ευχέρεια να γράφουν μικρές και απλές εκθέσεις στην Κινεζική γλώσσα.

Μερικοί από τους μαθητές μας πήγαν στην Κίνα με την κατοχή του πτυχίου του HSK 2 , ενώ άλλοι διατηρούν επιχειρηματικές επαφές με συνεργάτες εκεί. 

Το επίπεδο 3 επιτρέπει την απόκτηση του πτυχίου HSK3.

Τα μαθηματα μπορείτε να τα παρακολουθείτε online

ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Επίπεδο Μαθητών:  Σπουδαστές ενδιαμέσου επιπέδου γνώσης Κινεζικής γλώσσας και κάτοχοι HSK 3 διπλώματος

Γλώσσα διδασκαλίας: Κινέζικα και Ελληνικά

Διάρκεια: 4 ώρες εβδομαδιαίως

Περιγραφή μαθημάτων:

Τα μαθήματα  συμπληρώνουν το επίπεδο 3 σε  θέματα κουλτούρας και πολιτισμού.  Οι μαθητές αναπτύσσουν δυνατότητες να χρησιμοποιούν ευχερώς το ευρύ φάσμα λέξεων που έμαθαν κατά  τη διάρκεια του επιπέδου 3.

Διδάσκεται ο συνδυασμός των ιδεογραμμάτων  μεταξύ τους με σκοπό την έκφραση νέων εννοιών  μαζί με ένα ευρύ φάσμα ιδιωματισμών και κλασικών κειμένων φιλολογίας. Τα κείμενα συνοδεύονται με κατάλληλες γραπτές ασκήσεις.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων γίνονται θεματικές συνομιλίες οι οποίες έχουν σκοπό  την επανάληψη του λεξιλογίου και τη διεύρυνση της χρήσης του με ιδιωματισμούς  και γλωσσικά χαρακτηριστικά της γλώσσας.  Οι μαθητές αποκτούν τη βασική δυνατότητα γραφής στην Κινεζική γλώσσα και έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την ομορφιά της γλώσσας μέσα από το οπτικά μέσα, ίντερνετ και  φιλολογικά κείμενα.

Με την ολοκλήρωση του 4ου επιπέδου, ο μαθητής είναι σε θέση να συνομιλήσει στα Κινέζικα για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να επικοινωνήσει με ντόπιους.

Με την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου οι μαθητές είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το δίπλωμα HSK4.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ONLINE