ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ INTERMEDIATE - ΕΠΙΠΕΔΑ 3 & 4

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ONLINE

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Επίπεδο Μαθητών: Προχωρημένοι μαθητές με μερική γνώση της Κινεζικής.

Διάρκεια: 4 ώρες εβδομαδιαίως (2 φορές/εβδομάδα)

Περιεχόμενο μαθημάτων:  Τα μαθήματα στο Επίπεδο 3  βοηθούν τους μαθητές  οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους στην κινεζική γλώσσα. Στο επίπεδο αυτό οι μαθητές διδάσκονται θεματολογία που καλύπτει μια ευρύτερη ποικιλία θεμάτων σε σύγκριση με τα προηγούμενα επίπεδα. Όπως για παράδειγμα, καθημερινή ζωή (ρουτίνες, οικογένεια, ψώνια, φαγητό, υγεία), σχολείο και εργασία, ταξίδια και μετακινήσεις (μεταφορικά μέσα, κατευθύνσεις), χόμπι και ενδιαφέροντα.

Τα μαθήματα αυτά απαιτούν έντονη προσπάθεια και μελέτη από τους μαθητές οι οποίοι κατά τη διάρκεια του κύκλου των μαθημάτων επιπέδου 3, θα πρέπει να έχουν κατανοήσει και να χρησιμοποιούν πάνω από 600 λέξεις, ένα μεγάλο φάσμα όρων λεξιλογίου και γραμματικών κανόνων. 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου οι μαθητές είναι έτοιμοι να δώσουν εξετάσεις για απόκτηση του πτυχίου HSK 3.

 

Τα μαθηματα μπορείτε να τα παρακολουθείτε online

ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Επίπεδο Μαθητών: Μαθητές που έχουν ήδη κατακτήσει τις βασικές και μέσες δεξιότητες της κινεζικής γλώσσας(HSK3) και επιθυμούν να προχωρήσουν σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

Διάρκεια: 4 ώρες εβδομαδιαίως (2 φορές/εβδομάδα)

Περιεχόμενο μαθημάτων:

Τα μαθήματα συμπληρώνουν το επίπεδο 3 σε θεματολογία (καθημερινή ζωή, σχολείο και εργασία, ταξίδια, κοινωνικές σχέσεις και εκδηλώσεις, πολιτισμός και  περιβάλλον).  Οι μαθητές μποεούν να χρησιμοποιούν ευχερώς το ευρύ φάσμα λέξεων που έμαθαν κατά τη διάρκεια του επιπέδου 3, μαθαίνοντας περισσότερους συνδέσμους και συντακτικές δομές.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων γίνονται θεματικές συνομιλίες οι οποίες έχουν σκοπό  την επανάληψη του λεξιλογίου και τη διεύρυνση της χρήσης του με ιδιωματισμούς  και γλωσσικά χαρακτηριστικά της γλώσσας.  

Με την ολοκλήρωση του 4ου επιπέδου, ο μαθητής είναι σε θέση να συνομιλήσει στα Κινέζικα για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να επικοινωνήσει με ντόπιους.

Με την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου οι μαθητές είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το δίπλωμα HSK4.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ONLINE