Το στοιχείο που μας διακρίνει είναι ένα πρωτότυπο σύστημα διδασκαλίας το οποίο περιλαμβάνει μία πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθησης κινεζικής γλώσσας, ειδικά διαμορφωμένη για Έλληνες που αποφασίζουν να μάθουν την γλώσσα απλά, γρήγορα και ευχάριστα. O  βαθμός ικανοποίησης και αποτελέσματος της μεθόδου διδασκαλίας που ακολουθούμε, παρά την ιδιαιτερότητα της γλώσσας,  είναι ιδιαίτερα υψηλός από τους πρώτους κιόλας μήνες μαθημάτων. Ανταποκρινόμαστε πλήρως στη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για τη εκμάθηση της Κινεζικής γλώσσας. Τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας αγγίζουν κάθε χρονιά το 100% ενώ αρκετοί κερδίζουν υποτροφίες διευρύνοντας τις γνώσεις τους, φοιτώντας για κάποιο διάστημα στα Κινέζικα Πανεπιστήμια!

Πόλυ Νικολάκου
Καθηγήτρια

Ξεκίνησε να μαθαίνει Κινέζικα σε ηλικία 9 ετών. Σπουδές: Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Φιλοσοφική σχολή ΦΠΨ ) κέρδισε κρατική υποτροφία από το MOFA της Taiwan. Μεταπτυχιακές σπουδές της στο τομέα Κινεζικής γλώσσας και Φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο Trinity Saint David της Ουαλίας. Έχει τιμηθεί από το ίδρυμα Li & Fung για την διπλωματική διατριβή της, πάνω στο έργο “Cambridge illustrated History of China”, της P.Ebrey και το “‘A cultural Atlas of China» του M. Elvin». Εργάζεται ως διερμηνέας Ελληνικών και Κινεζικών. Επίσης διδάσκει την Κινεζική Γλώσσα και Φιλοσοφία από το 1998.

Ελένη Σωτηρίου
Καθηγήτρια

Ξεκίνησε τα κινέζικα στην ηλικία των 10 χρονών και από τότε έχει πάθος με την κινεζική γλώσσα και φιλοσοφία. Διευρύνει τους ορίζοντές της συνεχώς παρακολουθώντας εξειδικευμένα μαθήματα κινεζικής, ενώ συμμετέχει σε συνεδρίες διερμηνείας με Κινέζους. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει κινέζικα και είναι πρόθυμη να μοιραστεί τη γνώση και το πάθος για τον κινεζικό πολιτισμό με τους μαθητές της..

Κωνσταντiνα Γκούτη
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και ασκεί μάχιμη δικηγορία εκπροσωπώντας Κινέζους Επενδυτές. Με εξειδικευμένο γλωσσικό επίπεδο αναλαμβάνει επίσημες μεταφράσεις κειμένων. Ξεκίνησε τα κινέζικα σε ηλικία 10 ετών και όντας σε καθημερινή συναναστροφή με natives και με εμπεριστατωμένη και διδακτικά άρτια διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας, έχει διεισδύσει στην κινεζική φιλοσοφία . Είναι πρόθυμη να μοιραστεί τις γνώσεις της για την κινεζική γλώσσα και διανόηση καθώς και να μεταδώσει την αγάπη της για τον ίσως πολυπλοκότερο όλων πολιτισμών, τον κινεζικό.

Στέφανος Κουφάκης
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός αγάπησε την πολιτιστική κληρονομιά της Κίνας ξεκινώντας έτσι την εκμάθηση της Κινεζικής γλώσσας. Υπότροφος  του Πανεπιστημίου Γλώσσας και Πολιτισμού του Πεκίνου όπου μελέτησε την ιστορία και την τέχνη και με πολυετή τριβή με την Κινεζική γλώσσα και τον πολιτισμό μοιράζεται πλέον με τους μαθητές του τις γνώσεις του. Παράλληλα είναι τελειόφοιτος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.