ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ CHINESEGREECE

Ήθελες πάντα να μάθεις Κινέζικα αλλά δεν ήξερες ποιός είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος να μάθεις τη γλώσσα;  Είσαι ένας απασχολημένος επιχειρηματίας που δεν μπορείς να παρακολουθείς προγραμματισμένα μαθήματα σε τάξη ή προτιμάς να τα παρακολουθείς στον δικό σου άνετο προσωπικό χώρο τότε η εκμάθηση της Κινέζικης γλώσσας 1 προς 1 είναι η λύση που αναζητάς. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Εκπαιδευτικό υλικό και μέθοδοι προσαρμοσμένες σε σένα, βοηθούν στο να μάθεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
  • Η κ=καταρτισμένη καθηγήτρια μας σε καθοδηγεί να ομιλείς και να εξασκείσαι περισσότερο χρόνο από ότι σε μία ομάδα.
  • Το προσωποποιημένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως και η διδασκαλία ικανοποιεί όλα τα επίπεδα, εκπαιδευτικούς στόχους και προγράμματα.
  • Ευελιξία: Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται στο γραφείο σου, στο σπίτι σου ή online. Επίσης μπορούν να ακυρωθούν και να επαναπρογραμματισθούν μία μέρα πριν το μάθημα χωρίς πρόβλημα.
  • Είναι ο προτιμότερος τρόπος που επιλέγουν επαγγελματίες στην Αθήνα κάθε χρόνο.

Θα εκτιμήσουμε το επίπεδο γνώσης της Κινεζικής γλώσσας που βρίσκεστε τώρα. Η εκτίμηση διαρκεί περίπου 30 λεπτά και είναι δωρεάν. Αυτό μπορεί να γίνει μετά από συνάντηση μαζί σας,τηλεφωνικώς ή με skype.Μετά την εκτίμηση, θα σας ενημερώσουμε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα προσαρμόσουμε  ειδικά για το δικό σας επίπεδο..

Πολύ σύντομα , απλά γνωρίστε μας την ημερομηνία που θα θέλατε να αρχίσετε. Θα προγραμματίσουμε το πρώτο μάθημα το δυνατόν ταχύτερα. Μετά από αυτό, θα προγραμματίζετε τα μαθήματά σας σε εβδομαδιαία βάση

Ναι μπορείτε. Μπορείτε να αλλάξετε τον προγραμματισμό των μαθημάτων σας. Τα ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται σε πολυάσχολους επιχειρηματίες που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικές τάξεις μαθημάτων.Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερώσετε την καθηγήτρια σας την προηγούμενη ημέρα του μαθήματος. Παράλειψη ή καθυστερημένη ενημέρωση επιφέρει χρεώσεις.

Η εκμάθηση της Κινεζικής στο ChineseGreece με ιδιαίτερα μαθήματα έχει ως επίκεντρο τον μαθητή. Για το λόγο αυτό κάθε Ειδική Δυσκολία μαθητών στη μάθηση, μετατρέπεται σε Ειδική δεξιότητα!!!
Ο εκπαιδευτικός μας εξατομικεύει τη διδασκαλία ανάγνωσης και γραφής και την προσαρμόζει στις μαθησιακές ανάγκες κάθε παιδιού χωριστά. Ωστόσο, η έγκαιρη διάγνωση και η προσέγγιση τους σε ένα νέο γλωσσικό σύστημα εικονογραμμάτων αναδιαμορφώνουν την σκέψη τους από την αρχή!.