κινεζικα για προχωρημενους

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ADVANCED - ΕΠΙΠΕΔΑ 5 & 6

ΕΠΙΠΕΔΟ 5

Επίπεδο Μαθητών:  Ενήλικες σπουδαστές επιπέδου γνώσης Κινεζικής γλώσσας Προχωρημένοι (Advanced)  και κατοχοι HSK 4 διπλώματος

Γλώσσα διδασκαλίας: Κινέζικα

Διάρκεια:  5578 ώρες (2 -2.5 ώρες το κάθε μάθημα)

Περιγραφή μαθημάτων:  Οι μαθητές αναγνωρίζουν μερικές εκατοντάδες ακόμα ιδεογράμματα. Έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν για διάφορα θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα, μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους σε μεγάλο εύρος θεμάτων. Είναι ικανοί να διαβάζουν και να γράφουν στα Κινέζικα χωρίς να απαιτείται η χρήση της pinyin.

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές καταλαβαίνουν πολύ εύκολα κάθε συζήτηση στα Κινεζικά. Αυτοί μαθαίνουν 150 έως 250 Κινέζικους ιδιωματισμούς και καθημερινές εκφράσεις μέσα από παραδοσιακά διηγήματα. Μπορούν να διαβάζουν κινέζικες εφημερίδες και περιοδικά, να απολαμβάνουν κινέζικες κινηματογραφικές ταινίες και κινέζικα θεατρικά έργα και να δίνουν μια διάλεξη στην Κινεζική γλώσσα.

Οι Μαθητές έχουν σχεδόν εμπεδώσει σε βάθος την Κινεζική γλώσσα και κατανοούν τις πολιτισμικές διαφορές και τον κινεζικό τρόπο ζωής. Το επίπεδο αυτό είναι μια προϋπόθεση γνώσεων στην κινεζική γλώσσα για όποιον σχεδιάζει μια μακρά παραμονή στην Κίνα ή την Ταϊβάν, ή τη για προετοιμασία του για μετά-δευτεροβάθμιες σπουδές σε ένα Κινέζικο σχολείο ή η Σχολή.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου οι μαθητές είναι έτοιμοι για την απόκτηση του πτυχίου HSK 5

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ONLINE

ΕΠΙΠΕΔΟ 6

 

Μαθητών: Ενήλικες σπουδαστές επιπέδου γνώσης Κινεζικής γλώσσας Προχωρημένοι (Advanced) και κατοχοι HSK 5 διπλώματος

Γλώσσα διδασκαλίας: Κινέζικα

Διάρκεια: 65-80 ώρες (2.5 – 3 ώρες το κάθε μάθημα)

Περιγραφή Μαθημάτων: Αυτό είναι το τελευταίο επίπεδο για τις σπουδές και από τα διπλώματα που χορηγεί το HSK . Είναι ισοδύναμο με δίπλωμα Πανεπιστημίου στις Κινεζικές σπουδές για τους ξένους σπουδαστές. Όταν ο σπουδαστής περάσει αυτό το επίπεδο θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί 5000 λέξεις της ομιλημένης γλώσσας. Αυτοί θα είναι σε θέση να γράφουν άρθρο 400 λέξεων σε χρόνο περίπου 30 λεπτά.

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές χρησιμοποιούν τη γλώσσα με ευφράδεια: Αυτή κατέχουν την γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο για να χειρίζονται τη γλώσσα στα social media και τα ηλεκτρονικά μέσα. Μπορούν να διαβάζουν κινέζικες εφημερίδες και περιοδικά, να απολαμβάνουν κινέζικες κινηματογραφικές ταινίες και κινέζικα θεατρικά έργα και να εκφράζουν τα γραπτά τις σκέψεις τους χωρίς δυσκολία.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων προετοιμασίας αυτού του επιπέδου ο μαθητής μπορεί να δώσει εξετάσεις και να πάρει το HSK 6

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ONLINE